Skip to Content
avatar image
Former Member

Purchase Requisition Missing Vendor in R/3

Hi APO Experts,

I am sending purchase requisitions from APO to R/3, but in R/3 the vendor is missing in the PR.

There is a valid inforecord. I am able to insert the vendor manually in R/3 without errors.

I am using a user exit to send the vendors to APO with a prefix SU, for instance, the vendor in R/3 F103 is created in APO as SUF103. I had to do this because we have vendors and plants with the same name in R/3.

For stock transfer requisitions the source of supply is sent correctly to R/3.

What I am missing?

Thanks a lot in advance.

Luiz Manssur

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Jun 26, 2009 at 09:37 PM

    Hello Luiz,

    There are some notes on market place that may help you with this matter, however, note 1324069 seems to solve this.

    Implement it on your system and recheck the issue again.

    If it solves the issue confirm this thread.

    Hope it helps.

    Regards,

    Michel Bohn

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Jun 27, 2009 at 11:17 AM

    Hi,

    in APO can u see the PR's with vendor in the source of supply?

    ru using SNP or PPDS for planning run for creating PR's. if you use SNP run for generating PR's you cannot view the PR's with source of supply. it can be acheived using PPDS hueristics run.

    Cheers

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Jul 01, 2009 at 12:18 AM

    I had to implement the note 1047772 to solve the issue

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded