Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

SOAP RECEIVER - no soap envelope sent

Hi

I am new to soap.

When sending the SOAP request via the SOAP RECEIVER commchannel - the partner only reveives a plain xml with no SOAP-ENV.

My comm channel settings are as follow:

URL is set to the url of the receiver

No other settings is marked. The receiver has no SOAP action so this is left out blank as well.

What must the correct settings be?

Hope for some help

Cheers

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 23, 2009 at 02:23 PM

    Hi,

    By any chance, have you checked the checkbox "Do not use SOAP Envelope" in Convesion Paramenters in the comm channel.

    regards,

    Neeraj

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 08, 2009 at 09:45 AM

    closing this one down

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.