Skip to Content
avatar image
Former Member

Hi Friends...

Please use a meaningful subject in future

Firends I am facing very big difficulty. My PO form is showing all the values correctly in output if I take print preview. But it is not printing teh correct values if I take print of teh same. It is displaying the 0.00 values. can you help out me in this problem?

Edited by: Matt on Jun 22, 2009 4:41 PM

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

4 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Jun 22, 2009 at 11:39 AM

    Hi,

    Once check the Print from MS-Word with values. If u r getting correct then check the printer settings.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Jun 22, 2009 at 11:41 AM

    Hi Divya,

    Take the spool ID and check in SP01 Tcode again for the output. There is a chance that if new spool id is not generated and it is replaced by the old one.

    Regards,

    Vani

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Jun 22, 2009 at 11:52 AM

    Hi,

    Please check the Printing Programe,from where the Values are populating into the Script.

    Regards,

    Prasad.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Jun 22, 2009 at 12:36 PM

    Hi Divya,

    Welcome to SCN.

    Give a Meaningful subject line in the Future.

    Read the [Community Guidelines|https://www.sdn.sap.com/irj/scn/blogs-communityguidelines] before posting more.

    And regarding your query, put a break-point in the program lines near the text elements which are printing zeros and check the values in debugger.

    Regards

    Karthik D

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded