Skip to Content

After upgrade to EHP1 some Portal textstyles is missing

Hello ,

after upgrade to EHP1 SPS4 in some SAP Content the theme style is missing. f.e. SysAdmin / SupportDesk.

We have a own theme and framework. With default SAP framework it works , our framework with the sap theme does not work 😔

Have anybody the same strange probelm ? or any solution ?

Edited by: Daniel Rothmund on Jun 3, 2009 3:43 PM

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 05, 2009 at 08:17 PM

    Hi,

    Can you make sure RFC connections working properly.

    you can have look and validate OSS note 1234384.

    regards

    nag

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Daniel Rothmund

      The problem is that the complete path to

      certain image files on your file system is too long

      for MS Windows (the path length has to be < 256 characters).

      With 701 SAP introduced a new theme called sap_tradeshow_plus. This

      theme name can lead in some cases to a path that is longer than 256

      characters.

      To check that this is also the reason in your case please navigate to:

      System Adminsitration >

      Support >

      Portal Content Directory >

      PCD Inspector

      In the PCD Inspector navigate (by clicking on "Browse into link") to:

      portal_content >

      themes

      Mark all standard SAP themes (_chrome, _hcb, _highcont, _standard,

      _tradeshow and tradeshowplus)

      delete them by clicking the delete icon in the top left of the screen.

      These themes will be automatically regenerated after a restart.

      Now stop the J2EE and in the file system navigate to:

      \usr\sap\ \ erver0\apps\ sap.com\irj\servlet_jsp

      \irj\root\WEB-INF\portal\portalapps\com.sap.portal.design.portaldesigndata\config\themes\its\designs\sap_tradeshow_plus\webgui\wa\webgui\images\table\

      and delete the files "table_row_button_downstate_radio.gif" and

      "table_row_button_upstate_radio.gif" (or move them to a backup folder

      location). Restart your J2EE engine.

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.