Skip to Content
0
Former Member
May 31, 2009 at 03:38 PM

CRM BP is not mapped with R/3 Customer

64 Views

Hi Experts

I have a scenario where Consumer register in B2C Shop and it gets replicate into R/3 system .

so my problem is when consumer gets replicate into R/3 we have to get return confirmation from R/3 which is not happening this a standard process.

when i cross check the replication process in CRM by using t.code CRMM_BUPA_MAP where i am not able to see customer number for that i have triggered a request load,by clicking on button "Gather information about Customer" though its trigger reguest load i am not able to map bp with customer.

and i could not see Sender Site Name,Queue Name, and User( Creator) but i can see GUID generated for BDOC in transaction SMW01.

Prior to that have mapped all pre-configured replication setting like

1. the middleware data transfer been set up correctly.and the customers from R/3 been successfully transferred to CRM via initial load.

2. the number ranges CRM and R/3 (and grouping in CRM) been set up correctly:

such as:

CRM: Number Range 01 with interval 1000 – 2000 (NOT External)

R/3: Number Range 01 with interval 1000 – 2000 (External)

4. PIDE Mapping: the right grouping for the CRM number range maintained in the CRM -> R/3 PIDE mapping.

5. Subscription "ALL BUSINESS PARTNER" has been assigned to Publication and Sites.

Hence i request to you all could please help me to resolve my issue and where i went wrong

i would appreciate your help.

Thanks and Regards

Rao.

Edited by: padmarao mota on Jun 1, 2009 10:19 AM

Edited by: padmarao mota on Jun 2, 2009 8:29 AM