Skip to Content
avatar image
Former Member

Missing Link with SK00 - Output records

Hai Guys,

1. I am creating multiple deliveries through 'VL04' so the system automatically groups the deliveries under categ 'L'

2. In the IMG, delivery grouping 'L' I assigned it to the application V5

3. In the IMG --> 'Assign Output types for Grouping', I assigned the price 'V50002' and the Output type as 'SK00'.

4. In the t-code 'VVG1' I assigned the output printer 'LP01' to the combination of Group Type / Shipping Point.

Atlast when I try to generate a combined output for the group through 'VL72', I am unable to get the output. Also when I open the delivery group through t-code 'vg02', I couldn't see the output assigned either.

Can somebody tell me where I went wrong? I need to configure this soon.

Regards,

Maheshwaran. I

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • avatar image
    Former Member
    Jun 27, 2009 at 12:36 PM

    No feedbacks. So closed

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi,

      Does anyone have an answer for this one? I'm facing the same situation now. When I create a group in VG01 the output is not getting determined. No determination analysis exists. But when I goto VG02 -> Goto -> Output then the output is determined and I can save it.

      Can someone help me understand why the output determination does not happen in VG01 itself?

      Many Thanks,

      Regards

      Jag