Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

SMM Error: Allocation Cache Memory (Size: 830764932)

Hi Everyone:

I got this error on PAS when i click the tab "DataView". How can i fix it? I can´t find any documents about PAS Management beside the help.

Regards!!

Rafa

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

2 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 31, 2009 at 06:30 AM

    Hi Rafa

    I suppose you are working on a model which contains large amounts of data. That is why this error is coming. Once even I encountered this error when working on large data. All I did is to increase the RAM size and it got resolved. Even if u can increase the size of the allocated memory and the page file size , it might help solve the problem. I am not sure if this is the solution , but hope it helps.

    Vijay

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      HI Vijay

      I changed the parameter for the virtual memory and the page file but i doesn´t work. The error still occurs... Any other suggestion?

      Kind Regards!!!

      Rafa

  • Posted on Jun 02, 2009 at 03:18 PM

    Hi Rafa,

    My first question would be as to whether you recieve this error opening the Data View tab in general, or only on a specific model. If it is a general error, then that could possibly indicate an issue with the OCX which is behind the Data View tab, or you may need to make more memory available. If the error only occurs with a specific PAS model, for example one you created but not the small JUICE or HFPBM test models then that would indicate it is very likely just size related.

    Can you provide more information on the steps you are performing, including which models you are accessing, before you receive the error?

    Thanks in advance,

    Robert

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi Rafa

      Did you build the same model or a model of similar size ? If yes, then try building a model of a smaller size and fewer dimensions and check if you are getting the same error.

      Vijay