Skip to Content
avatar image
Former Member

CMS

Hello,

When doing the following http://<host>:port/devinf, getting the following message:

CMS not configured.

What can be done to configure it?

TIA

Edited by: Casey Harris on May 1, 2009 9:01 AM

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • avatar image
    Former Member
    May 01, 2009 at 08:11 AM

    Hi Harris,

    In the process of installation of NWDI we have to mention the required components then CMS will be automatically configured.

    Regards,

    Anil.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • May 03, 2009 at 09:22 PM

    Hi Casey,

    after installing the NWDI it needs to be configured. This can be done either manually (many, many steps .... hard work) or almost automatically. The "almost automatical" configuration of the NWDI can be started from SAP NetWeaver Administrator, area "Deploy and Change" and Task "initial setup of functional unit DI (Di-all-in-one)".

    A wizard then guides you through the configuration process. Please take into accound SAP notes 919942 and 1145663 as well and note that some manual steps -- such as adapting CBS parameters within Visual Administrator -- may be neccessary as well.

    Best regards

    Thomas

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    May 23, 2009 at 04:06 AM

    .

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded