Skip to Content
avatar image
Former Member

MII 15.1 OEE Configuration - Nothing Visible in Worker UI Management screens

Hi

Am configuring MII OEE, and have ran the CTC's. Everything appears to be communicating correctly.

I have created and published master data in ERP.

I can see the Idocs for Plant Heirarchy, Workcenters, and material masters coming down and being successfully processed in MII Queue Monitor. I was also able to query the MPM tables within the database and validate that the data is saved.

I also have a valid entry in "Supported Plants" screen.

However when I attempt to access screens such as "General Configuration" I receive a popup saying "Client and plant are not available".

Running MII 15.1 SP2 Patch 10.

Appreciate any suggestions appreciated.

best regards.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

7 Answers

  • Nov 11, 2016 at 08:06 AM

    Hi,

    Can you check if have set default Client and Plant for the user.

    Thanks,

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Nov 11, 2016 at 08:52 AM

    Hi

    I assume you mean in the "Customized Information" tab against the user in UME. Yes I have assigned default client: 100, and default plant: 1000.

    thanks.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Nov 11, 2016 at 09:12 AM

    Hi,

    Yes, Custom Attributes values in UME.

    Do you see any error in NW logs?

    can you try; log off from OEE, clear cache, Close browser and check.

    Thanks,

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Nov 11, 2016 at 01:45 PM

    Hi

    I did log off/clear cache etc, but made no difference.

    There is one error in the Log viewer that is being written which relates to the time of opening the "General Configuration" screen.

    The message is as follows

    "

    No xsrf token parameter is found in the request! request[com.sap.engine.services.servlets_jsp.server.runtime.client.HttpServletRequestFacadeWrapper@65d4b70a].

    "

    regards

    Derek

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Nov 12, 2016 at 07:44 PM

    Hi Derek,

    Please do the following

    1. In Identity Management, choose Configuration.
    2. In the Configuration screen, choose the User Administrator UI tab page and choose Modify Configuration.
    3. In the Administrator-Management Custom Attributes field, enter the following data SAPOEE:DEFAULT CLIENT; SAPOEE:DEFAULT PLANT; SAPOEE:DEFAULT WORKUNIT; SAPOEE:DEFAULT POD; SAPOEE:ERP PERSONNEL NUMBER.
    4. Save your entries.

    Thanks

    Mahalakshmi Syamsunder

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Nov 14, 2016 at 08:55 AM

    Hi Mahalakshmi

    Yes I had those entries already in there. I have retyped them and double checked for typo's.

    Still have the same issue.

    regards

    Derek

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Nov 16, 2016 at 09:16 AM

    Hi Just to update.
    I have reinstalled and configured, and this time it is working as expected.
    thank you for your inputs.

    regards

    Derek

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded