Skip to Content
avatar image
Former Member

Account assignment objects are incorrect

I have assigned the Cost Center at Employee Level in IT0001.But still at the Time of posting for Expense account,it is taking Blank Cost Center & i am getting below error.

"Account assignment objects are incorrect. No substitution is poss

No substitute cost center maintained

No master cost center is possible as replacement for direct acct

Enter a true account assignment relevant to cost accounting."

Please help me out with this problem.

Please tell me is thr anywhere i have to assign the Costcenters.We want that Posting should go with Employees Cost Center only for Expnse accounts.

Thanx,

Viru.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • Best Answer
    Apr 21, 2009 at 08:34 AM

    System is asking alternative cost centre for your company code.

    Please create the a new cost centre, then assign to your company code in the table of TKA3G.

    Or else go to path:

    Payroll-> Payroll india or singapore or usa->Posting to financial accounting->Activities in the AC-System->Set up fixed cost postings and substitute cost centers->Set up substitute cost centers .

    For each country text will vary. but fixed substitute cost center name will be appear.

    Ask to your FI guys then they will create a new cost centre.

    For fixed cost centre assign cost centre to your cost element.(V_TKA30)

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      thanx Sikander,

      But in V_TKA30,it ask for Company Code,Business Area,Cost Element combination. The Problem is that we dnt have Business area,so we will assign it to Blank Business area & we woud be able to only assign one combination,But we want that employees Posting should go as per their IT0001 Cost Center.Through this combination we will be able to post all amount in One Cost Center only.

      Please help me to solve this issue.

      thanx,

      Viru

  • avatar image
    Former Member
    Apr 21, 2009 at 08:43 AM

    hi,

    Please check the G/L accounts some of your G/L A/c's Cost center is Missing Consult the Fi-Co consultant

    Or Else

    Check the Cost center assignment in the ppoc_old.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Apr 21, 2009 at 08:26 AM

    Hi,

    For that employees go PU01 and delete the present payroll then again run the payroll for that period.

    Then you can do the posting.

    Then it will works......

    Thanks and Regards,

    Revathi.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded