Skip to Content
0
Mar 25, 2009 at 09:10 AM

Custom theme error.

20 Views

hi

i have created custom theme

https://www.sdn.sap.com/irj/sdn/downloaditem?rid=/webcontent/uuid/151c9556-0e01-0010-dabc-8cb4191bd49b [original link is broken]

i downloaded the following theme editor.

Eclipse Theme Editor for NetWeaver 2004s SPS 14..

i followed the folllowing pdf to create theme.

https://www.sdn.sap.com/irj/servlet/prt/portal/prtroot/docs/library/uuid/d2b1d790-0201-0010-25b7-d1fb059a8ad9

FYI.. my NWDS is SPS 14.

After exporting the theme .

in log.html file i am getting the following error.

Error No Image found for image parameter "parBtnBgImg" in design "high_vivek" and in browser "default" for text direction "RTL".

Error No Image found for image parameter "parBtnBgImg" in design "high_vivek" and in browser "default" for text direction "LTR".

Error No Image found for image parameter "parBtnDsblBgImg" in design "high_vivek" and in browser "default" for text direction "RTL".

Error No Image found for image parameter "parBtnDsblBgImg" in design "high_vivek" and in browser "default" for text direction "LTR".

Error No Image found for image parameter "parBtnHoverBgImg" in design "high_vivek" and in browser "default" for text direction "RTL".

Error No Image found for image parameter "parBtnHoverBgImg" in design "high_vivek" and in browser "default" for text direction "LTR".

Along with the error i uploaded the theme in R/3 system.

But it is not working .

Can u guys help me in this situation.

Regards

Vivekananthan.s