Skip to Content
avatar image
Former Member

Adapter Engine - http EROR 404

Hi guys,

after transporting to QA I am having problems with my adapter engine.

When I try to enter the Adapter Engine in the component monitor (in RWB), I am getting this Error:

"HTTP request failed. Error code: "404". Error message: "Not Found http://srvsapsm01hq.iccompanys.net:50000/AdapterFramework/rtc]"

What could be the problem?

I am not sure if the URL is right: (http://srvsapsm01hq.iccompanys.net:50000/AdapterFramework/rtc)

I would like to see the URL on the Dev. system (wich is working) to check if its the same server/port etc. - But how can i find the URL of the AdapterFramework on Dev?

Please help!

Thanks

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Mar 23, 2009 at 11:49 AM

    For Communication channel monitoring, try this

    http://<server>:<port>/mdt/channelmonitorservlet

    Regards,

    Prateek

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      thanks.. nothing is shown when I try that.

      I need to find the url of the Adapter Framework on DEV.

      Thanks

  • avatar image
    Former Member
    Apr 07, 2009 at 06:41 AM

    Changed the port in Visual Admin

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Thomas,

      I am getting the same error (HTTP request failed. Error code: "404". Error message: "Not Found ) in my RWB adapter framework. Can you pleas tell me how you get rid of this error. Which port you have changed in Visual Admin.

      Regards,

      Rahul