Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Incorrect Smartform for PO Output Preview

Hi All,

We did a copy of the smartform BBP_PO. We created two versions - for print and for email.

And called these two forms using BBP_OUTPUT_CHANGE_SF BAdI.

On DEV, everything was ok. All smartforms were called correctly.

However on QAS, it's not. When we try to generate the PO output preview, it's calling the PO for email.

Any idea why we are encountering this?

Many thanks,

Kezia

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Mar 20, 2009 at 10:06 AM

    Hi Keiza

    Can you debug the smartforms please.

    just Vishal tried in r/3 but you can try in EBP .

    /people/vishal.sharma8/blog/2009/03/17/debug-node-in-smartform

    regards

    Muthu

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Issue resolved!

      The PO output preview depends on the smartform assigned to the Send Medium maintained on each business partner.

      What happened is that in QA we defaulted MAIL as the send medium on all business partners. However in Dev, it just happened that the vendors we are using have PRINT as their send medium.

      Regards,

      Kezia

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.