Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

error at miro

hi friends,

i created a po with two line items and entered tax code with 8, 2 and 1 excise and 2 cst, migo is done for partial quantity and payment was done after miro, and once again when migo is done and for remaining quantity and at the time of miro before simulating everything is fine every calculations is correct and after entering the amount even it is showing green, when simulate button is pressed it is showing run time error...

please tell me where is the mistake in configuration.

awaiting ur valuable replies..

thanks in advance

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Mar 17, 2009 at 10:34 AM

    Hi

    Check any enhancement has been done on your client?

    Second check the no range object.

    Regads,

    Raman

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Mar 18, 2009 at 12:04 PM

    not solved, closed

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.