Skip to Content
avatar image
Former Member

Validation Assignment expression editor pop-up

Hi All,

When am trying to open the validation/assignment expression editor, its not opening at all.

looks like its hidden somewhere. am using the 7.1 ramp-up.

I have re-installed the Datamanager component.

Have checked with calculated fields, its working.

Kindly revert to me asap.

thanks

Alexander.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Mar 11, 2009 at 01:36 AM

    Hi Alex,

    I am just guessing here, but it might be a bug or if you're using two monitors every now and then, you might have moved the popup to the other screen for better visibility like I do 😊

    When I get back to one monitor it opens the popup in the non visible area of my laptop. You might try and extend virtually your desktop to reach wider area and see if it's there by scrolling...

    Console is a different application and it remembers the position of the popup window separately... that's why you have it there.

    Again... just an idea 😊

    Regards,

    Boris

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi Alexander,

      Instead of reinstalling OS why dont you try on some different machine. You will get the clear idea whether this is a bug or your machine has some problem.

      Regards,

      Jitesh Talreja

  • avatar image
    Former Member
    Mar 11, 2009 at 03:39 AM

    Hi Alexander ,

    Just try Restarting your System and then reopen your Data manager and try once gain.

    Also make sure you are using the latest Support pack for the MDM 7.1 version.

    7.1 itself has already a lot of support packs version available.Try with the latest release so that if at all its a bug it should be fixed in the latest version.

    Hope It Helped

    Thanks & Regards

    Simona Pinto

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Mar 11, 2009 at 04:36 AM

    Hi Alexander,

    we are using 7.1 ramp up and the validation expression is working for us. So there shudn't be any issue in this. You may patch up the latest service pack. Also try unmounting and mounting the repository and restarting the data manager.

    It should work.

    Reg,

    Bis

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded