Skip to Content

custom fields data in mm02/mm03 is not showing

Hi,

My requirement is to add custom fields to mm01 and update the database.but at the same time if i check the material in mm02/mm03 the custom field data also should show.

iam able to update database.my custom fields data is not showing if iam checking in mm02/mm03.

Please help me how can i do this.

Thanks in advance,

Neelima.N

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

3 Answers

  • Posted on Feb 25, 2009 at 05:18 AM

    Hey Neelima,

    I hope your written code to update values in database table in MM01. In the same way you have to write the code to populate the value in Change and display ( MM02 & MM03 ). So, check your code whether it's trigger at the time of using Transaction code : MM02 or MM03.

    Check the values in runtime.

    Revert back for further clarification.

    Regards,

    Saravanan M

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hi folks,

      can u please help me out.

      By the following code i can able to display the data in mm02/mm03.but my problem is the last created customer field(model) data is showing for all the materials.

      for eg matnr-10 model -xx.

      matnr-20 model-yy.

      if iam checking in mm02/mm03 for matnr-10 model-yy it is displaying.in database it is updating correctly.

      can u please tell me how can i write a code to select the zfield data for that particular material.

      Module get_data.

      if sy-tcode = 'MM02'.

      select single model into mara-model from mara

      where matnr is not null.

      elseif sy-tcode = 'MM03'.

      select single model into mara-model from mara

      where matnr is not null.

      loop at screen.

      if screen-name = 'MARA-MODEL'.

      screen-input = 0.

      modify screen.

      ENDIF.

      endloop.

      endmodule.

      Thanks,

      Neelu.

      Edited by: neelima natta on Feb 26, 2009 2:02 PM

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 26, 2009 at 04:27 PM

    HI neelima,

    WHich user exit u r using to poulate the fields.

    Thanks,

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Feb 27, 2009 at 07:43 AM

    not answered closing..

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.