Skip to Content
0

PC 10.1 Empty screen on Business rule parameter

Nov 10, 2016 at 04:19 AM

163

avatar image

Hi expert,

I have some question.

When I run the NWBC -> Rule setup -> Business rule parameters for our System I get just an empty window – no error message, nothing.

- Following services is already running :
default_host > sap > public
default_host > sap > bc
default_host > sap > grc

- SAP Gateway already activated

What might be the issue here ?

Thanks in advance

Athiyah

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

4 Answers

Baithi Srinivas Nov 10, 2016 at 08:40 AM
0

Hello,

Did you activated the report GRFN_SET_BRP_SWITCH in Se38

refer the below KBA

2163751 - Release Information Note: Business Rule Parameter in CCM

hope it helps you

Regards

Baithi

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hi Baithi,

Thank you for your suggestion. I'm already activated report GRFN_SET_BRP_SWITCH. But, still no luck.


empty-screen-2.png

Did you have any suggestion ?

Regards,

Athiyah

empty-screen-2.png (28.1 kB)
nlv5r.png (28.1 kB)
0
Baithi Srinivas Nov 16, 2016 at 03:06 PM
0

Hello,

if you are in NW731,please refer the PDF in below note

1851321 - User is able to click on Link Groups/Header Link in NWBC. As user clicks on header link, it is showing error page

Regards

Baithi

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hello,

Sorry for late reply.

Thank you for your suggestion, I'm already tried change configuration to "show link to area page". But, still no luck because in my case it's not show error. but, blank / empty screen.

Did you have any suggestion ?

Thank you

Regards,

Athiyah

0
Armel Tragin Dec 19, 2016 at 04:00 PM
0

Hello,

Have you solved your issue ? I encounter the same blank page ...

Thank you,

Best regards,

Armel.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Mathieu BERTRAND Feb 15, 2017 at 04:00 PM
0

Hello,

Have you solved your issue ?

I have the same. I can manage to make it work in Sandbox but not in my DEV system and cannot figure out what is the problem.

Regards,

Mathieu

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded