Skip to Content
0

After submit my answer to a question, the question disappears from the TAG

Nov 10, 2016 at 12:32 AM

439

avatar image

I saw this question 'https://answers.sap.com/questions/55075/exception-condition-config-not-found-raised-termin.html' under 'UI WebClient UI Framework' TAG.

I replied and clicked submit button. But then open the same TAG again, but cannot found the question under it. I go to my profile, it is not under my 'answers' either.

But if I go to 'Find Answers & Questions', it is seen there. The primary tag is still 'UI WebClient UI Framework'. The question is just not visible under TAG.

Best Regards, Corrine

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

3 Answers

Audrey Stevenson
Nov 10, 2016 at 12:39 AM
-1

Hi Corinne,

It takes a little while for the answer to show up in your profile and in the tag pages. I see it in both places now, and it looks like you posted it about 20 minutes ago...

Regards,

Audrey

Show 2 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

I would like to know how much is a little, really.

After 21 hours, an answer and one comment of mine, it's not yet visible under my profile.

and here my question

It's so hard to find any help or even to give any support this way!

myquestions.png (23.4 kB)
the-question.png (46.1 kB)
0
0
Jürgen L
Nov 10, 2016 at 06:02 AM
0
Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Moshe Naveh
Nov 17, 2016 at 11:43 AM
0

Hi Jurgen,

Are you able to link to questions where this happend? I will ask IT to investigate.Regrds,

Moshe

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded