Skip to Content
0
Former Member
Feb 12, 2009 at 07:43 PM

Info IDoc 1 : sent, not arrived ; Data passed to port OK

114 Views

Hi BI-experts!

I would like to load e.g. transaction data from SAP ECC system into SAP BI system.

The Loading process is hanging in processing step u201CSERVICE APIu201D.

The process in hanging in status "yellow" and then changed after a while to status u201Credu201D.

[0FI_AR_4 |http://www.file-upload.net/view-1447743/0FI_AR_4.jpg.html ]

The following steps within Load process are yellow and then red:

Extraction (messages): Missing messages

Missing message: Request received

Missing message: Number of sent records

Missing message: Selection completed

Transfer (IDocs and TRFC): Missing messages or warnings

Request IDoc : Application document posted (is green)

Data Package 1 : arrived in BW ; Processing : 2nd processing step not yet finished

Info IDoc 1 : sent, not arrived ; Data passed to port OK

Info IDoc 2 : sent, not arrived ; Data passed to port OK

Info IDoc 3 : sent, not arrived ; Data passed to port OK

Info IDoc 4 : sent, not arrived ; Data passed to port OK

Subseq. processing (messages) : Missing messages

Missing message: Subseq. processing completed

DataStore Activation (Change Log) : not yet activated

Question:

Can some one tell me whether my distribution model or other settings are wrong?

I created 2 distribution model (BD64), one from SAP BW system and other from SAP BI system with message types RSRQST, RSINFO, RSSEND

Thank you very much!

Holger