Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Material Not getting replicated inspite of Done status in SRM

Hi

I am facing issues with regards to the material replication. I have made the necessary middleware settings in both R/3 and SRM side. Also I have replicated the objects DNL_CUST_BASIS3, DNL_CUST_PROD0, DNL_CUST_PROD1 and DNL_CUST_SRVMAS (in that order) successfully. However when I try to replicate the materials (no filter settings maintained) none of the materials gets replicated. The queue in R/3 and SRM doesn't show a stuck entry anywhere. In R3AM1 also the status

is green with Done status. Sometimes 0 block gets picked up and sometimes 3.

However when I go and check the materials in COMMPR01, I do not see any materials been replicated. There are no other logs present anywhere.

Can someone kindly help me out in understanding the problem.

Thanks in advance.

Manoj

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 11, 2009 at 09:58 AM

    Hello,

    Check for error log in SMW01. It might give more insight.

    Check for SMQ1, SMQ2 in both the systems & confirm the settings done from following blog.

    /people/marcin.gajewski/blog/2007/02/05/how-to-replicate-material-master-from-r3-to-srm

    Thanks

    Ashutosh

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 26, 2009 at 11:35 AM

    HI,minoj:

    I met the same problem .Did you have any suggestions about it ?

    Thanks

    Alex

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.