Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Support Package problem in Solution Manager 7 / NW 700

Hi ,

Once again I need your help. The scenario is :

I want to upgrade the SAP_BASIS from SP11 to SP16 but it is stopped at ADD-ONS_CONFLICT_ phase. Then I note down the CRT required for the SP and uncar it to /usr/sap/trans/EPS/in and uploaded via SPAM but again the SAP_BASIS stuck at same step.

Next Resetted SPAM queue --> again uncar SAP_BASIS and ST 400 --> uploaded --> tried to define the queue --> Error message "No Valid Queue for SAP Basis rel 700"

I also tried to apply ST 400 from SAINT --> start --> continue/back/load ( in this screen no add on to be applied found but all the addon SP is successfully uploaded) --> if i press continue --> error message "no add on package found"

Please guide me.

Regards,

Partha Sarathi Hazra

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 10, 2009 at 08:05 AM

    Not really a portal question. Maybe you should ask in one of the ABAP forums?

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 10, 2009 at 08:13 AM

    sorry

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.