Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Portal Activity Report Not Working

Hi All,

I have Portal Activity report configured in our Portal to display the Report for Pages and iViews.

I have added the role to the report and set the reporting period as fixed peroid and provided the duration for the same.

The issue we are facing is the report is not producing any result for the duration im giving 1/1/2008 to 1/1/2009 and on anlysis i have identified that report was last displayed on April 10 2007 by setting the report period 1/1/2007 to 1/1/2008 and no report is generated after that.

Is there any specific configuration which we need to do for this or any memory issues?

Please advise.

Thanks in Advance,

Vinoth.M

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

4 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 08, 2009 at 11:21 AM

    Hi Vinot,

    Try to check out this blog on the Portal Activity Report which discusses issue on the data collector. Hope it might help you.

    Link: [https://www.sdn.sap.com/irj/scn/weblogs?blog=/pub/wlg/6500] [original link is broken];

    Regards,

    Gourav.

    Edited by: Michael Nicholls on Feb 8, 2009 10:36 PM

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 08, 2009 at 11:45 PM

    Hi Vinoth

    Just to confirm, have you configured the Activity Report under Service Configuration?

    Also, check if you have added the iViews under the role that you wish to see the report for.

    See this thread:

    [/message/1120384#1120384 [original link is broken]|/message/1120384#1120384 [original link is broken]]

    OJ

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 10, 2009 at 06:34 PM

    Looks like some issue with the 'Aggregator' to collect the data's.

    Under 'Content Administration -> Activity Reports' Check the status of activity reporting. There should be 2 fields here

    Last Aggregation : <This is suppose to be yesterday's date, if the aggregation is working fine>

    First Aggregation : <This is the date from which the data's are available for the reports>

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hello Prem,

      I am trying to create a portal activity report on SAP EP 7.4. I am getting the following error: The aggregator has not been executed. Could you please help me out with the steps to set the PORTAL ACTIVITY REPORT.

      How to set Last Aggregation and First Aggregation?


      Please provide me with the steps.


      Thanks in advance,


      Raghu

  • Posted on Mar 18, 2009 at 10:54 AM

    Hi,

    Try to add the role(where your pages and iviews are assingned).

    Then remove all the irrelevant workset and role and remain pages and iviews that you want.

    This will solve your problem

    Raghu

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.