Skip to Content
avatar image
Former Member

Live Auction Email Notification Issue

Hello SRM Experts,

We have implemented SRM Live Auction.

For the last few months, Live auction publication email notifications are not generated from the system. This is happening in the production system only, email notifications go out fine from development system and the QA system.

Please let me know what I should to fix this issue.

Any input would be appreciated.

Thank you

Edited by: Lahari Veligeti on Jan 29, 2009 4:52 PM

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • avatar image
    Former Member
    Jan 29, 2009 at 03:58 PM

    Hi

    First check in SOST if any mails are generated. If mails are created but not being sent then you may need to check your SCOT settings.If mails are not seen in SOST, then you may need to look into the output customizing for live auction. Under 'Processing type', check if 'Smartforms mail' is set to Default. Also Check if the Mail id are properly maintained for vendor.

    Regards,

    Sanjeev

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi

      Go to SPRO setting Cross- Application settings>Set Out put actions..>Define actions for output.

      Select BBP_PD_AUC as Action Profile. Select Action definition and then select 'Processing type' tab. Here you can view the different medium types. Check if the mail is set for default. Also select the line and click on 'Set Processing' line below. This would show you the smartform assigned for processing.

      Also pl. do check SLG1. System registers log for output processing and you might see some information there.

      Regards,

      Sanjeev