Skip to Content
avatar image
Former Member

Test Connector error; Single Sign On configuration

Hi,

I did a test on my SAP BI query system created in the portal. When I perform the "Test Connector with Connector" results are as follows;

Test Connection with Connector

Test Details:

The test consists of the following steps:

1. Retrieve the default alias of the system

2. Check the connection to the backend application using the connector defined in this system object

Results

Retrieval of default alias successful

Connection failed. Make sure that Single Sign-On is configured correctly

So my SSO is not configured correctly. Does anyone know where in the portal I can check my SSO configuration and what to look for?

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Jan 28, 2009 at 10:22 AM

    Hai,

    Check the below link.....

    http://help.sap.com/saphelp_nw04s/helpdata/en/a3/e5a0404dd52b54e10000000a1550b0/frameset.htm

    Regards,

    Yoganand.V

    Edited by: Yoganand Vedagiri on Jan 28, 2009 11:23 AM

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Jan 28, 2009 at 10:35 AM

    You can create a simple transactional iView and if you logon directly is working if not, Not.

    If you still have problems, follow the instructions on the link above.

    Regards

    Juan

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Jan 29, 2009 at 05:37 AM

    Hi,

    you can also check in this way.. system administration->support->sap transcation and give the details like system alias ,tcode and clent.

    still, If you have problems follow the above link.

    narsi

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded