Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Custom report in KM does not have Start and Schedule options

Hello everyone,

I've just completed 2 custom KM reports and uploaded the .par files through the Portal Support Desk. One of the reports works just fine. The other one appears right next to it in the Reports section but it doesn't have the Start or Schedule option. It only has the "More" context menu under it. I've tried re-uploading the .par file several times but it has no effect. Does anyone have any idea what could be the problem?

Thanks,

Luis

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 19, 2009 at 03:23 AM

    Hi everyone,

    I solved the issue. I recreated the project and copied the necessary code into the new project, uploaded the .par file and everything works fine now. It must have some some project metadata that was corrupted along the way.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.