Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

"Error model generation: CAUSE: Another deployment is in progress now, ..."

Hello all,

does anybody know how to resolve the error "Error model generation: CAUSE: Another deployment is in progress now, try again later" ?

The log file indicates there's a lock exception before the error described above.

This error is occurring even when a new model is created and tried to deploy.

Can anyone help?

Many thanks in advance!

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 14, 2009 at 06:19 PM

    Hi Norman,

    Please try the following:

    Log on to NWA (http://<host>:<port>/nwa)

    Goto Problem Management --> Locks and try to remove all locks.

    Hope this helps.

    Regards.

    Omer.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.