Skip to Content
0
Former Member
Jan 14, 2009 at 07:54 AM

WEBI Report Error After Adding 2 New Servers to BOE

92 Views

There were two new servers added to the existing BO enterprise application. Both these servers have the Web Intelligence job server and Web Intelligence report server services running on them. Eversince these servers have been added we have been encountering the following error

Creation Time: 1/11/2009 11:40 PM

Start Time: 1/11/2009 11:40 PM

End Time: 1/11/2009 11:40 PM

Server Used: LXW0D38C.Web_IntelligenceJobServer

Error Message: 0: (CS) :DBDriver failed to load : D:\Program Files\Business Objects\BusinessObjects Enterprise 11.5\win32_x86\dataAccess\connectionServer\dbd_oci8.dll (The specified module could not be found. ) An internal error occurred while calling the 'processDPCommands' API. (Error: WIS 30270) BOException caught:RESULT=80004005;WHAT=RefreshBatch failed

The job server mentioned in error message may not necessarily be job server created on the new servers. In the above example the server listed with the job server running on it has BOE installed on the C drive

I do want to point out that when I turn off the job servers and report servers on the newly installed machines this problem goes away

I am assuming that an old job server may assign a task the the new webi intelligence report server to execute a query and the problem shows up

Am I possibly missing a setting in the WEB Intelligence report server?

Is there something that can be done to fix the issue?

We are currently at BOXIR2 SP3.6 which is installed on Windows 2000 Server with SP4

Thank You

Shariq