Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Connection between R/3 and APO error

Hi ,

I am trying to connect R/3(ECC 6.0) and APO for material master transfer.The scenario is like ,whenever i change the MM at R/3 its should go to APO.So the configurations for this scenario was made by our functional guy...but he is getting an error and its strcuk up in the queue of R/3(SMQ1).The error is Function Module does not exists.Its has picked up FM 'CRM_SAVE...' which is not present in R/3.So could anyone helpme out as where this Function Module is being set.

Thanks in advance,

Venu

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 18, 2008 at 10:16 PM

    Hi Venu,

    It is hard to say what the actual issue is with out the actual error. In SMQ1, when you see all your blocked queues, click F8 and you will get the red failure code like "SYSFAIL" When you double click on it, it tells you what the error is. Please let us know this error and also when you double click on the queue, it gives you the details like who the user is that triggered the failed action, when you scroll to your right, there is transaction code and FM.

    Please provide the error description and if possible the rest above.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.