Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Configuring SSO for OpenDocument in XI 3.0

Hi,

We need to configure SSO for Opendocument in XI 3.0, We have already configure the SSO for Infoview and its working fine. But when we integrated reports with SAP portal it prompt me for Windows AD username and password.

Can anyone guide me how to configure SSO for OpenDocument.

Thanks,

Nimesh.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Dec 18, 2008 at 03:23 AM

    It's documented if you search SAP notes for opendocument SSO. Basically you need to make the same changes to the web.xml for the opendocument war file. To note if you have trusted authentication SSO you will need at least SP1 FP1.1 as there was a bug with trusted auth.

    Regards,

    Tim

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.