Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Key figure is not displayed in info area

Hi experts,

I have a customer created key figure. I see it in RSD1 but it is not displayed at any info area. Normally when we create any info object and don't assign any info area, it must be displayed at " Unassigned Nodes ". But it is not displayed. When i search it in info objects, i can't find. But i can see it in RSD1. Anyone knows its solution? Thanks in advance

FIRAT KAYIRAN

MM&BW Consultant

Istanbul, Turkey

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

6 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 18, 2008 at 07:19 AM

    Hi All,

    Firstly thanks for your reply.

    1- In key figures i know it can not be marked as infoprovider. But also i searched in modeling-infoprovider section. But i can not find it.

    2- My key figure is active. But again i can not see it.

    3- I've searched all nodes(assigned key figures and non-assigned key figures)

    Waiting for your reply.

    FIRAT KAYIRAN

    MM&BW Consultant

    Istanbul, Turkey

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi ,

      add the key figures to the info object catalog :

      goto info object tab , double click on the key figure catalog in which u want to add the key figures

      Select the all infoobjects icon (this displays all the key figures ) . From the right hand side tab use the Find function to get the keyfigure and move it to the left tab ( structure ) and save the catelog .

      Hope this helps ,

      Regards,

      Biyaz

  • Posted on Dec 17, 2008 at 04:26 PM

    Hi Firat

    Infoobjects are anly shown in infoaereas if you have marked them as "infoprovider".

    Instead of that you will alway find them in menue modelling->infoobjects

    greets

    TOM

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Dec 17, 2008 at 08:14 PM

    Can u see that here

    modelling -> infoobjects -> Unassigned nodes -> not Assigned keyfigures

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 17, 2008 at 11:17 PM

    Hi ,

    Reason of not showing the info-object should be :

    1. The info-object is created but not active and setting of your systems is to show only active info-object

    Find Info-object from RSD1 and activete that again and try see if that works.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Dec 19, 2008 at 01:12 AM

    Hello Firat,

    If your KeyFigure is active, then try this in RSA1

    1. Goto 'Settings' Menu next Click on 'Select Display Option'

    2. Pop up will appear then select "Display all".

    Then search your KeyFigure and let me know if you still didn't find.

    Hope this helps,

    Thanks,

    Umashankar

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 19, 2008 at 07:19 AM

    Hi all,

    I've applicated Biyaz's solution. That works. Thanks for all replies.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.