Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Not fetching any operations of a service

HI,

I am trying to connect to SR in CE 7.1 machine from VC 7.1. I am done with all the prerequisites required for VC to connect to SR.

I have defined

1. UDDI_DESTINATION

2. CLASSIFICATION_DESTINATION

3. BACKEND DESTINATION.

4. Service Registry.

In VC when I select "Search In" in Search Panel. I selected "SERVICE REGISTRY" and System

In order to fetch the services and their operations but it is not fetching any operations of a service which we published in SR other than that for default services we could see all the services and there operations in VC .

What could be the reason? What to do for getting the operations in VC?

Thanks

Srikanth

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Mar 10, 2009 at 12:45 PM

    solved

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Aug 11, 2009 at 10:21 AM

    Resolved

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.