Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Multiprovider Data Not Reflecting in Report

Hi Guru's,

I Have one multiprovider which consists of following.

Info Cube - 2. ( Which Contains the Actual data ).

Master Data IP - 2.

Transactional Cube - 1. ( Which contains the planning data ).

we have 4 process chain which uploads data to 2 info cubes and 2 Master data.

Now the problem is the newly uploaded data to cube is not reflecting in the reports which is using the

Multiprovider.

I used 0S_RQMRC variable for 0INFOPROVIDER in filter area to get the latest plan data in report but its not helpful.

Whether i have to change the process chains or any other ways to get my data .

If any one have idea kindly share with me.

Thanks & Regrards.

RameshNarayanan.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

4 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 15, 2008 at 05:22 AM

    Could you check the Infocubes data is checked for reporting...

    Check wheather you are using aggregates on the cubes...without doing rollup you wont see the data.

    Can you check the Multiprovider for Identification of the info objects...

    Let me know if you have issues

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Arun Varadarajan

      Hi Mr.Arun,

      The problem was solved by making the multiprovider query properties as follows.

      1. Cache inactive .

      2. No Parallel Processing.

      Also i would like to know any impact by making the No parallel processing option.

      Thanks to all .

      Edited by: Ramesh narayanan on Dec 18, 2008 4:49 PM

  • Posted on Dec 15, 2008 at 05:21 AM

    Ramesh,

    Usually one common issue with reports on transactional infoproviders is that the reports must not use cache - disable caching for these reports in RSRT and check if the query returns the data.

    Arun

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Dec 15, 2008 at 05:21 AM

    Are you sure that, you are activating the requestes in cube after loading data in it ????

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 15, 2008 at 07:47 AM

    Dear Ramesh,

    Please check whether 'Request for reporting is avaiable".

    Regards,

    Chetana

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.