Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

OAC0's content repositories do NOT show on SARA's archive

We have created a special content repository at OAC0 for data archiving.

However when we customize SARA's "archive routing" , the drop-down does not show any

content repository.

We did above by following help.sap.com instruction.

Could you share your experience?

Thanks with pnts

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 01, 2008 at 06:23 PM

    Did you create the logical repository in CSADMIN as well? (or with whatever product you are using?)

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 26, 2009 at 03:47 PM

    any more help? Thanks1

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.