Skip to Content
0

Embedded BPC Web Client not displaying the model

May 16 at 01:18 PM

52

avatar image

bpc-webclient-not-displaying-anything.jpg

After creating Composite Provider, when we log onto BPC web, (Version 10.1 Embedded on S4Hana) the BPC launch page fails to load. It was working last week, however now it is broken. We went through few SAP notes to troubleshoot the issues but were unsuccessful.

2274155 – Check Points for BPC Web

https://launchpad.support.sap.com/#/notes/2274155

2105385 – Product Compatibility Matrix

https://launchpad.support.sap.com/#/notes/2103585

Screenshot is attached. Any help will be appreciated.

Following components are at this level:

SAP_BASIS 751 SP0003
SAP_ABA 75B SP0003
SAP_GWFND 751 SP0003
SAP_UI 751 SP0003
ST-PI 740 SP0006
BI_CONT 757 SP0013
SAP_BW 751 SP0003

Regards

Kalyan

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

Best Answer
Lucas Costa May 16 at 09:13 PM
0

Sequence of things I'd try:

  1. Use a different browser (Chrome for example)
  2. Immediately after attempting logging in (and failing) go to SAP Gui and open t-code SU53 -> It will tell you if you have security issues
  3. Reset caches:
  • Enter http://<server>:<port>/sap/epm/bpc/web/clearcache
  • Enter http://<server>:<port>/sap/epm/bpc/web/resetcachebuster
Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Kalyan Bhattacharya May 17 at 12:41 PM
0

Thank you. Your suggestion fixed this issue.

Best Regards

Kalyan

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded