Skip to Content
avatar image
Former Member

Taking long time in displaying the messages in SXMB_MONI

Dear All,

When I go to SXMB_MONI to display messages, it takes very long time in displaying the messgaes.

And when i double clicks on any message to see its details then also it takes very long in opening the details. During this period server also becomes so much slow that it becomes very difficult to even open any other screen on the server and it looks as server has got hanged up. But after a long wait once the messages are displayed in SXMB_MONI then the server behaves normally.

Kindly suggest what might be the error.

Regards,

NJ

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

4 Answers

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Nov 20, 2008 at 05:20 AM

    hi,

    please check the table entries for the sxmb_moni.and try do delete some table entries from there..

    this will solve your problem...

    regards,

    navneet

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Nov 20, 2008 at 05:28 AM

    Hi,

    Please check in tcode SM50, if there are any archiving, deletion jobs are scheduled or check in SXMB_ADMIN-->Persistence layer analysis if the level is too high, schedule the switch delete procedure.Also check in ST06 what is the Utilization %.

    Thanks!

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Dec 09, 2008 at 06:25 AM

    Hi

    Look thread with same issue

    sxmbmoni

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Dec 09, 2008 at 06:49 AM

    SXMB_MONI not responding

    --> similar thread.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded