Skip to Content

%SI_STARTTIME% showing wrong time

Hi Colleagues,

I have a problem regarding %SI_STARTTIME% at schedule, the name of file is generate with 1 hour less than current hour.

My system is BO4.1 SP5, I already check the time at server and locale configuration, that are correct.

What else can I check or action I can take?

Regards,

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • Best Answer
    Nov 05, 2016 at 09:25 AM

    Hi Rodrigo,


    Try to see if the TZ variable is set correctly.

    See Note 1404484 - In a Unix / Linux environment, scheduled instances run one hour early after Daylight Saving Time switchover https://launchpad.support.sap.com/#/notes/1404484

    I hope this will help you.

    Ayman

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Nov 04, 2016 at 11:40 AM

    Hi Rodrigo,

    Its the time at which the report execution starts . may be your report has taken 1 hour .

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Nov 05, 2016 at 12:08 AM

    Hi Sagar,

    No, report is taking less then 5 minutes to run, and this behavior happen for all reports that uses %SI_STARTTIME% in name of file that was sent by email.

    Last Saturday (30/10/16) the local time change, with end of DST and 2AM returns to 1AM. But the server time is correct according with official time.

    Looks like something in BO change time -2hours instead of -1hour. But I have no idea where check this.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded