Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

CR Standard Edition vs Professional version error

I have used Crystal Reports v10 for a year and a half now. I am suddenly getting an error from Crystal Reports whenever I try to read my datasources:

Not implemented.

Details: Cannot connect to data source. This is the Crystal Reports Standard Edition. Please upgrade to Crystal Reports Professional version (or higher) in order to connect to the data source you have selected.

Please advise asap. I am totally unable to function now.

Thank you.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 07, 2008 at 04:44 PM

    Hi ..

    Is there any update in your database driver ? What eis the datasource you are using ? Have you applied any service pack or hot fix to your CR 10?

    If yes to any of the above try to upgrade your product to CR XI R2 or CR 2008.

    Thanks,

    Sastry

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.