Skip to Content
avatar image
Former Member

ITS Web GUI F4 Button

Hello,

we Update our Retail System to EHP8.

After the Update we have some Problems with the ITS WebGUI.

In the IE the WebGui dont start.

In the Firefox the WebGui work´s but i can click on a ValueRequst Icon on inputfields.

For a Example the F4 Help only works if i click "F4" the Icon on the right side of the Imputfield is not clickable.

I have the following Configuration on my Web Gui in the SICF:

~WEBGUI = 1
~THEME = sap_tradeshow
~XSRFCHECK = 1
~POPUPS = 1
~WEBGUI_SIMPLE_TOOLBAR = 40

~DISCONNECTONCLOSE 0

SAP-IE = Edge

Hope someone can help me

Thank´s

Dominic

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • May 03 at 11:57 AM

    Hi Dominic,

    Can you share the kernel version and patch level?

    Please be sure that, when using IE11, you are running on Standards mode (even though you have set sap-ie=edge, it might be the case of a Windows policy to force the browser to run on a different rendering mode).

    Kind regards,

    Cris

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • May 15 at 10:50 AM

    Hello Dominic,

    If IE 11 is not starting WEBGUI in the correct mode (Standards Mode) then the following notes might be of use if calling WEBGUI

    from different frameworks.

    2428998 - Problems if call WebGUI/Personas via NWBC for HTML

    2016845 - Using Portal with Internet Explorer in Quirks or Standards as browser document mode

    2354559 - Internet Explorer standards mode rendering in NWBC for HTML

    Regards,

    Oisin

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded