Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Debug mode for WD app in CE 7.1 EHP1

Hi experts,

I need to debug a WebDynpro application that I have created in my CE7.1 EHP1 environment.

In the config tool for the Java instance, I have set "Debug Mode" to true and checked the "Enable Debug node" checkbox.

I restarted the server after this and in SAP MMC Snap In, found that the server0 is running and the Debug column also shows a stauts of Switched on(<<port number>>)

When I try to create a new Debug Configuration using the Debug Dialog in NWDS, I select SAP Application and attach the appropriate WD app to the configuration.

At this point, the server instance is automatically selected, but I get the following error message:

Runtime: No debuggable node available. Open a debug session in SAP Management Console first

What might I be missing?

Regards,

Puja

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Oct 30, 2008 at 08:05 AM

    Hi,

    Check these values in MMC.

    -> debuggable : yes

    -> debug mode : Yes

    -> debug port : 60000

    Thanking You,

    Gopal

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.