Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

workflow

hi,

WHEN EVER DOCUMENT IS POSTED IN TCODE FBV0 .

THE WORKFLOW TRIGGERED IN SWEL .

BUT MAIL IS NOT GOING TO AGENT.

WHATIS THE PROBLEM.

IN STARTEVENTS I ASSIGED POSTED EVENT. IN SWEL MY WFLOW WS90100001 TRIGGERING.

WHAT IS THE PROBLEM.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

5 Answers

  • Posted on Oct 21, 2008 at 11:31 AM

    Hi

    Check in the SEND MAIL step whether have you assigned the Recepient Type

    There is nothing to do with the Start Events Start events are defined in the BASic Data where it is no where related to the MAil all it is related to the SEND MAIL check it properly

    Regards

    Pavan

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 21, 2008 at 12:00 PM

    hi sonu,

    check have you assigned recipent type and user when u send mail.

    if u r using task or any activity then u have to assign aggent there also.

    thanks

    Sachin

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 21, 2008 at 12:04 PM

    Hi sonu,

    check SCOT Config. and if WF is tested successfully and mail is sent properly then check binding and agent assignment.

    Hope it solves your problem.

    Regards,

    Purvesh.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 22, 2008 at 08:44 AM

    check the WF log in transaction SWI1. if there is no error in the WF log then check for the recipients of the Mail step.

    If everything is in place then check in transaction SCOT.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 22, 2008 at 11:02 AM

    Hi,

    It seems there is no problem in linking an event with workflow as it is active in swel transaction.

    for sending a mail u r using a send mail Step-type or Activity step- type.

    If u r using Send mail -


    >

    then there itself u have to mention recepient.

    If u r sending mail using an actvity -


    >

    then in activity window , u have to do agent assignment.

    Make it general task by clicking on attributes tab.

    hope it will help u...

    Regards,

    Mamta

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.