Skip to Content

Travel and Expenses standard iview is not working

Hi all,

i have installed followings in my portal

1. Business Package for Employee Self Service (mySAP ERP )

2.Web Dynpro Development Components (patches) from service marketplace (Refer SAP Note 761266u2014Self Service Patches to know the version to be downloaded):

u2022 ESS

u2022 PCUI_GP

Now i am able to view the Travel and Expenses standard iview in Content Administration.

I have created all the required JCO using user mapping (i am not using SOS)

The the JCO are working i tested , all are in green color,

but when i right click on any one of these iviews and try to see the preview i am getting following error.

500 Internal Server Error

Failed to process request, Please contact your system administrator

Please suggest me what to do next ??

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Oct 17, 2008 at 09:38 AM

    hi,

    please follow the document that is to configure the ESS.

    The travel application is again build on web dynpro and uses some Function MOdules so you need to properly check whether the function modules are there and they are working fine.

    in the documentation you can figure out what all is rewuired for the Travel Application to make it work,

    regards,

    kris

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Nov 05, 2008 at 09:39 AM

    ..

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded