Skip to Content
avatar image
Former Member

PIE Chart image si not displaying

i develop a pie chart using .net 1.1, crystal report.

when i run my application in my local meachine, the data is coming

but chart is not dispalying.

i am getting cross red mark in place chart and crystal report navigation button images are also not dispalying.

Thanks in advance.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

4 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Oct 16, 2008 at 09:16 AM

    have you checked the chart options? maybe it is not sorting x-axis and y-axis properly or maybe the data is out of bound under chart.

    Regards

    Jehanzeb

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Oct 16, 2008 at 09:25 AM

    Hi

    Thanks for y'r response.

    Data is correct, i am taking name as on change field value, and salary on show value.

    i am not getting images of navigation buttons also.

    i am doing my first application in piechart.

    so i don't know how to check sort options?

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Can I see the screenshot if you don't mind? You can always upload screen shot in either photobucket.com or flikr and post a link to the screenshot here.

      It is to understand the situation better.

      Regards

      J

  • avatar image
    Former Member
    Oct 16, 2008 at 09:49 AM

    Hi

    photobucket.com or flikr are block in my company.

    can u give me u'r mail id.

    i wills end mail to u.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Oct 20, 2008 at 06:46 AM

    Thanks a lot

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded