Skip to Content
avatar image
Former Member

Deployment Error.

Hello All

While Deploying my Web Dynpro Application, I get following Error...

Deployment exception : Server eppune did not accept login request as apiadmin on port 50118 - Cannot log in. There are already active sessions:

Session id 0 / An administrator logged in via API /

Inner exception was :

Server eppune did not accept login request as apiadmin on port 50118 - Cannot log in. There are already active sessions:

Session id 0 / An administrator logged in via API /

Any solutions for this?

Also when i go to SAPMMC in remote server, server status is up(Green).

However when i type the URL of my portal in addressbar..

Page loading and loading...and nothing can be seen..

What could be the problem???

Thanks...

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

10 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Oct 13, 2008 at 07:44 AM

    Hi,

    refer this thread,

    cannot-deploy-ear-there-are-already-active-session

    Regards,

    ramesh

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Oct 13, 2008 at 08:13 AM

    Hi Chetna,

    Just restart your SDM, it may be some body else is using SDM at same time,

    if not then this could be the reasion--

    Server XXX did not accept login request as admin on port 50018 Details: this Could not establish connection to server XXX at port 50018:

    then Troubleshooting your SDM by using given link below

    http://help.sap.com/saphelp_nw04/helpdata/en/76/fb72ec091f4bf8a2d8ba321bb7e8d9/content.htm

    thanks

    Anup

    Edited by: Anup Bharti on Oct 13, 2008 10:14 AM

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Oct 13, 2008 at 09:41 AM

    Hi,

    Please check password of the following users

    1. SDM

    2. Administrator or j2ee_admin

    these passwords may be locked.

    Regards

    Ponnusamy

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Oct 13, 2008 at 10:18 AM

    Hi All

    Whenever i go to SDM thru RemoteGui.bat and login to connect,

    I get following Message::

    Cannot log in. There are already active sessions:

    Session id 0 / An administrator logged in via API .

    Ne ideas/solutions for this??? 😔

    Thanks....

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi

      Stop the SDM server and start again.

      You can do this in NWDS -> j2ee Engine (Restart thw SDM Process)

      Regards

      Ponnusamy

  • avatar image
    Former Member
    Oct 13, 2008 at 10:57 AM

    HI,

    As There are already active sessions, means somebody is using SDM,

    If you restart it then the session will be killed, but it will intrupt others work.

    but you only have this option

    and as you said

    Page loading and loading...and nothing can be seen..

    So check your server's performance.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Oct 13, 2008 at 11:41 AM

    Hi

    Check if ur SDM is wrking properly.

    if ur SDM files r corrupt. thn i think u'll have to reinstall SDM.

    thats d only option left according to me.

    lets wait for a better solution, which cn resolve this issue.

    Regards

    Khushboo

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Oct 13, 2008 at 01:07 PM

    Hi,

    Are you able to ping eppune server from your local machine ,if not then make the entry in the windows host file like this

    <ip address of eppune> <Fully qualified domain name>

    <ip address of eppune> <Only Host name>

    Also if you have access to eppune server then you can kill the SDM session which might be running on that system.

    Regards,

    Siddharth

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Oct 13, 2008 at 07:12 PM

    Hi Chetna Verma

    Check the Following .......

    1.Check The server login and Password

    2.Check the SDM Password is correct

    3.Check server working fine ,Other wise Restart Server

    4.Check your Previous Deployement Finished

    5.Check Whether more than one Deployment given at same time to same Server ... it will happen When more Systems Connected in Network and using same server at time .

    Regards ..

    Ramprasad

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi,

      what is the error your getting when logging into SDM.

      If you forgot your password, you can goahead and change the password, there are some forums giving information on changing the password of SDM.

      Regards

      Ponnusamy

  • avatar image
    Former Member
    Oct 14, 2008 at 05:15 AM

    Hi All

    Whenever i go to SDM thru RemoteGui.bat and login to connect,

    I get following Message::

    Cannot log in. There are already active sessions:

    Session id 0 / An administrator logged in via API .

    Ne ideas/solutions for this??? 😔

    Thanks....

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Dec 01, 2008 at 08:52 AM

    changed sdm password via c prompt.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded