Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

NWA website without content

Hi

I've tried to configure the SSO with a Microsoft ADS on the SAP NetWeaver CE environment. The last step was the installation of the SLD on the same machine. I also changed the login ticket to SAPLOGONTICKET. Now I have the problem, that the SAP NetWeaver Administrator page doesn't have any content when I load it with the administrator user (empty page). When I log in with a domain user, I get the normal portal page with the message "You don't have the rights to show this page...". This is normal, because the domain user doens't have any administrator rights.

So my problem is, that I have an empty NWA page and therefor can't modify any values (e.g. setting back the SAPLOGONTICKET, ...). In the logfiles I see a lot of these messages:

#1.5 #000C297D0285001B0000001100000D200107E2FE224E60E3#1223878149406#com.sap.engine.services.servlets_jsp.server.DeployContext#sap.com/tc~lm~itsam~co~ui~nwa~localnavigation~wd#com.sap.engine.services.servlets_jsp.server.DeployContext#rit#173####72a267a098ed11dda6ab000c297d0285#HTTP Worker [1]##0#0#Error#1#/System/Server#Plain###Cannot get aliases for [sap.com/tc~lm~itsam~co~ui~xi~chanschd~wd] application.
The error is: com.sap.engine.services.deploy.exceptions.ServerDeploymentException: [ERROR CODE DPL.DS.5005] Application sap.com/tc~lm~itsam~co~ui~xi~chanschd~wd is not deployed on cluster element  get its aliases and it is not possible to {2}.000C297D0285001B0000000F00000D200107E2FE224E60E3#
#1.5 #000C297D0285001B0000001200000D200107E2FE224E60E3#1223878149406#com.sap.engine.services.servlets_jsp.Deploy#sap.com/tc~lm~itsam~co~ui~nwa~localnavigation~wd#com.sap.engine.services.servlets_jsp.Deploy#rit#173####72a267a098ed11dda6ab000c297d0285#HTTP Worker [1]##0#0#Error##Plain###Cannot get aliases for [sap.com/tc~lm~itsam~co~ui~xi~msgarch~wd] application. The error is: com.sap.engine.services.deploy.exceptions.ServerDeploymentException: [ERROR CODE DPL.DS.5005] Application sap.com/tc~lm~itsam~co~ui~xi~msgarch~wd is not deployed on cluster element  get its aliases and it is not possible to {2}.

But it couldn't be a problem with the deployment as these are SAP applications. Any ideas how to solve that?

Kind regards,

Thierry

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 13, 2008 at 01:45 PM

    I decided to resetup the SAP NetWeaver CE. However I didn't find the source of the problem or the wrong configuration I did.

    Kind regards, Thierry

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.