Skip to Content
avatar image
Former Member

Dashboard and Analytics Setup

I need help in how to resetup the repository. When I created the repository the first time I got errors. I now all I see is errors.

Can you delete the Repository and redo the setup.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

4 Answers

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Oct 03, 2008 at 06:08 PM

    This what I need to know how to do. When I select the datasource for the repository, I do not get the button to create any longer. I just get the Red icon with the upgrade message.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Oct 03, 2008 at 04:42 PM

    What kind of errors are you seeing? If you delete the repository, you will lose any metrics, goals, rules that you have created in it.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Oct 03, 2008 at 04:51 PM

    I do not have any setup yet. I just need to delete it and reset it up.

    The error is asking to upgrade. But this is 3.0

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • When you first specify a database as your PM repo, you will need to create system tables. What you should be seeing at that point is a blue exclamation point icon with a message that says "create system tables"

      If you are connecting a PM repo that was in use for an R2 installation, you will get a similar message that asks for you to migrate the repository. This is normal and should be done.

  • avatar image
    Former Member
    Oct 03, 2008 at 05:26 PM

    I get the upgrade message but I did not a previous versions.

    Something happen when I created the first repsoitory. The script failed and some of the table did not get created. But now I can not rerun the scripts to create the repository on the database.

    Thanks

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • I see. Well, if the script didn't run properly the tables are probably created in error. I'd say just wipe it anyway and re-run the system table creation.