Skip to Content
avatar image
Former Member

Missing BP Userid from Org Assignment

Hi all,

Was wondering if this has happened to anyone else. We are using CRM 5.0 and R/3 4.7.

We are creating our employees in R/3 using PA30 and transferring BP's to CRM using PFAL P- for person, personnel number and update.

After we have assigned the employee to the org as a bp but loose the user id occasionally leaving the user without the ability to log in to the IC web Client. It just disappears from the BP and from the Org assignment.

Has this happened to anyone else?

Maggie

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • avatar image
    Former Member
    Oct 08, 2008 at 06:56 AM

    Hi

    Yes this phenomena occurs often .

    The reason for this could be that you have downloaded employees more than once.

    Which means everytime you try to download employess the prevois settings maintained in the org structure gets over written

    So you should try download a particular employee only once.

    Regards

    Itty

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Thank you - we have resolved the issue this way.

      You are correct in that when you transfer an employee from R/3 to CRM using PFAL you must consider the insert vs. update mode. An insert mode will delete all relationships to the org and update will not.

      We also found that if the office in the org is not complete with a business partner assigned it will also contribute to the instability of the the position and employees assigned.

      Lastly we modified table T77SO using SM31 and value HRALX PQUAL - X.

      Doing all these things has kept our employees assigned to the org.

      Maggie