Skip to Content
avatar image
Former Member

CRM 2007 - Internet Sales - Publishing Web Catalog

Hi Gurus

We are running our CRM 2007 on Linux and I've picked up some odd behaviour when we publish the Product Catalog using transaction COMM_PCAT_IMS_INIT

While I get green lights for all activities in the replication, when I launch the Webclient UI and go into Catalog Management -> Search: Indexed Catalog Variants.

For the latest Product Catalog the following value appear in-correct:

Catalog Variant = Blanks - This should contain the relevant

Catalog Variant value.

Status = "Erroneous" - This should be "Inactive"(?)

Publishing Computer ID = Blanks - This should contain the

relevant Publishing

Computer ID value.

Indexes - Show "No result found"

How can I correct this?

Many Thanks

Panduranga

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Sep 29, 2008 at 09:36 PM

    Hello Panduranga,

    Well, i did not understand your scenario.

    You are running COMM_PCAT_IMS_INIT transaction and trying to view catalogs in WEB UI.

    You have check the customizing in SPRO->CRM->Master->Product Catalog-> Set Targets for replication

    You need to give correct FTP and HTTP port,user, pwd and path.

    Hope this information is useful for you.

    Regards,

    Kapil

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Kapil

      Yes, I've checked the values.

      I'm sure my FTP values are correct, I believe the HTTP values require some adjustment.

      My issue is that while I get successful completion messages when I run the Replication (COMM_PCAT_IMS_INIT), when I want to activate the Catalog via Webclient UI, the values I mentioned are not populated correctly.

      Regards

      Panduranga