Skip to Content
avatar image
Former Member

MSS : General Information Application not working

Hi experts

I am trying to enable General Information Service under MSS. We are using EP 7.0 (SP 13),ECC 6.0 as backend. I have an user who is manager but I am not able to see his subordinate's detail under MSS->Team->General Infomation. Even When I am trying to search Who's Who service in General Information Application (selected as dropdown)

Its not showing any employee present in backend. While If go via Employee Self Service->who's who. I get any employee. I feel there is some version mismatch of support packages and business package of MSS as per some threads. Do I need SPRO configuraion to mss application up and running. Please let me know any possible solution.

Thanks

Abhay

Edited by: abhay singh on Sep 27, 2008 12:29 PM

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

4 Answers

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Sep 27, 2008 at 10:43 AM

    Hello,

    please provide your manager user with SAP_ALL just to rule out any authorization issues.

    regards,

    Markus

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Sep 29, 2008 at 08:26 AM

    Thnaks lot

    I will try and let u know .

    Regards

    Abhay

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Sep 29, 2008 at 12:21 PM

    Hi Markus

    I had tried giving SAP all to the user in R/3. But its not working , I think Its config issue ,

    I think it could be Object data and Provider config , which i get under SPRO.

    Kindly help .

    Thanks

    Abhay

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Oct 23, 2008 at 09:25 AM

    Hi all

    It was problem with OM structing only. Now created fresh OM structure and its working all fine .

    Thanks

    Abhay

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi abhay,

      I have similar issue which you have faced. I tried creating a new OM structure. But MSS: General information application page is not getting diaplayed. I see a blank page with no data. Pls let me know if config is missing.

      Regards,

      Suhasini