Skip to Content
0

Vendor Master not assigned to 000 Model in APO automatically

Apr 13 at 03:35 AM

47

avatar image
Former Member

We have ciffed a Vendor master using "Send as Location" option as we dont have Business Partners created for vendors in our system. After ciffing the vendor master the data is available in APO and assigned to version 000 automatically but when we look at the Model assignment tab in LOC3 transaction it has not checked the green tick mark and we had to assign the model automatically. Can gurus help on this or may be a similar issue you guys have seen in your past experience would be appreciated.

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Dear Hareesh,

can you provide more information? At this stage there can be several possible root causes:

1. ''After ciffing the vendor master the data is available in APO and assigned to version 000 automatically''

How do you see this? After the CIF, does the location assgined to model 000 in /SAPAPO/MODELLOC table but not in the //LOC3 UI transaction?

2. What is your SCM_BASIS System level?

3. Do you use the BADI: SMOD_APOCF001 in /SAPAPO/CIF_LOC_INBOUND function module, or is it inactive?

4. Do you have any post-processing user exit / custom code e.g. a daily job that would affect this?

Best,

Gergely

0
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

1 Answer

avatar image
Former Member Apr 14 at 03:25 AM
0

Thank you very much Gergely for inputs.

Version is asssigned to the version 000 when we looked at LOC3 UI in APO and I need to check the rest of the points which you mentioned because of limited access in the production system I couldnt check the rest. Please give me some time till Monday will give the rest of the answers for your questions.

Thanks

Hareesh

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded