Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

unable to view data in se16

hi

i have created a ztable with 3 fields.and the three data elements are yktopl,saknr and zsaknr.

yktopl is a copy of ktopl

zsaknr is a copy of saknr.

i am using excel file to upload data to this table.

one the data loaded sucessfully ,

when i execute se-ztable then i am able to see all the records.

if i want view data for a perticular A/C is is saying no data found.

but if i put zfield or zfield or zfield then i am ablt to see data for zfield

if i just enter zfield then it is saying no data found.

any inputs..

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 23, 2008 at 06:50 PM

    Did you copy the conversion exits?

    Rob

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.